Vanuit de richting Alkmaar (A9/A22)
Vanuit Alkmaar rijdt u de A9 op richting Haarlem. Bij knooppunt Beverwijk vervolgt u uw weg via de A22. Na 4.3km neemt u afslag IJmuiden 111, u komt uit op de N208. U blijft de N208 volgen, dit is de Delftlaan en later de Westelijke Randweg. Na circa 8km gaat u op de Westelijke Randweg linksaf de Zijlweg in. U ziet het kantoor van Varitex NV na het spoorviaduct na circa 200 meter aan uw linkerzijde. Voor parkeren zie onderstaande opmerking.

Vanuit de richting Amsterdam/Zaanstad (A9)
Vanuit Amsterdam/Zaanstad rijdt u via de A10/A4 richting Den Haag. Bij knooppunt Badhoevedorp vervolgt u uw weg via de A9 richting Haarlem. Bij Haarlem gaat u de A205 op. U blijft de A205 volgen, deze gaat na 3.5km over in de Schipholweg. Door Haarlem blijft u de doorgaande weg volgen via de Kamperlaan, Florapark, Van Fedenstraat en de Wilhelminastraat. Bij Zijlvest gaat u linksaf de Brouwersbrug over en na 50m rechtsaf de Zijlsingel in. Na 100m gaat u linksaf de Zijlweg in. U ziet het kantoor van Varitex NV circa 200 meter voor liet spoorviaduct aan uw rechterzijde. Voor parkeren zie onderstaande opmerking.

Vanuit Hoofddorp (N201)
Vanuit Hoofddorp gaat u de Kruisweg (N201) op. U blijft de N201 volgen tot in Haarlem. Via de Fonteinenlaan en Dreef komt u Haarlem binnen. Op de Dreef gaat u linksaf Florapark in. Door Haarlem blijft u de doorgaande weg volgen via Florapark, Van Eedenstraat en de Wilhelminastraat. Bij Zijlvest gaat u linksaf de Brouwersbrug over en na 50m rechtsaf de Zijlsingel in. Na 100m gaat u linksaf de Zijlweg in. U ziet het kantoor van NV Varitex circa 200 meter voor het spoorviaduct aan uw rechterzijde. Voor parkeren zie onderstaande opmerking.

Openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station te Haarlem kunt u regelmatig met de bus (lijn 14 of 81) naar de Zijlweg. Uitstappen bij halte Hoofmanstraat. U vindt Varitex 'achter' de bushalte.

Parkeren
Voor de goede orde willen wij u er op wijzen dat (vrij) parkeren in Haarlem een groot probleem is. Op de Zijlweg zijn maar een klein aantal 'betaalde' parkeerplaatsen. Alle straten rondom de Zijlweg vallen helaas in het zogenaamde 'vergunningengebied'. Mocht u tóch met de auto willen reizen, dan adviseren wij u om uw auto in parkeergarage de Raaks aan het Zijlvest (+/- 10 min.) of in de parkeergarage van de Albert Heijn aan de Spoorwegstraat (+/-5 min.) te parkeren en naar de Zijlweg te wandelen.

Een volledige route beschrijving downloadt u hier (pdf).